Razigrani Zigman osmislio kolekciju za moderne ratnice

Razigrani Zigman osmislio kolekciju za moderne ratnice

Foto:Press Foto

NAKON kratke pauze miljenik modne kritike i publike Juraj Zigman vraća se na pistu ovosezonskog HTC Cro A Portera!

Originalan, nepredvidiv i zaigran, Zigman i ove sezone stvara autorsku kolekciju kojom će sve zasigurno iznenaditi i ostaviti bez daha. Vjeran svom modnom izričaju, Zigman ovaj put odlazi u novu dimenziju svoga istraživanja i bavi se futurističkim pristupom modnog oblikovanja. Fuzijom glamura i futurizma stvara novu milenijsku ženu, naglašavajući njen seksipil i ženstvenost. Inspiriran tehnologijom, cyber svijetom, Zigman ženi daje ulogu neustrašive moderne ratnice.

Posebnu pažnju ovaj put posvetio je konstrukciji izrade modela naglašavajući žensku siluetu. Unikatnim radom ručne izrade nastaje autorska kolekcija kojom je dizajner i sam prvi put preispitao granice modnog izražavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okosnica kolekcije ove sezone čine korzeti kao simbol ženstvenosti kojima je naglasio ljepotu ženskog tijela. Kolekcijom dominiraju neboje crna i bijela te njihova kombinacija. Istovremeno dizajner  istražuje i nove boje poput ljubičaste te odlazi u zeleni spektar.  S puno kože, laka, svile, puno perja, glitera Zigman predstavlja ženu novog doba, ženu koja osvaja svijet, ulicu, modnu pistu. I ovaj put otišao je tamo gdje se nitko nije usudio i spojio dva svijeta, koja će kroz svoju viziju interpretirati na pisti ovosezonskog HTC Cro A Portera.
 
Na ovosezonskom HTC Cro A Porteru Juraj Zigman predstavit će i svoju kolaboraciju s riječkim poduzetnikom Sašom Matijašem za kojeg je dizajnirao osam atraktivnih vreća za sjedenje lay - Z.

Modnu reviju Juraj Zigmana možete pogledati na HTC Cro A Porteru, u subotu 22. listopada u 22.00 sata u Westgate Shopping City.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara