Šarmantne, prozračne i ženstvene: Vjenčanice Ivice Skoke pričaju romantičnu modnu priču

Šarmantne, prozračne i ženstvene: Vjenčanice Ivice Skoke pričaju romantičnu modnu priču

Foto: Jure Perišić

IVICA Skoko poznat je po svojim dugim, glamuroznim večernjim haljinama.

Ljubav prema ženstvenim krojevima ovaj poznati hrvatski dizajner pretočio je i u svoju kolekciju za vjenčanja kojom vladaju romantične vjenčanice za mladenke koje na decentan način žele spojiti tradicionalno s modernim.“Obožavam raditi haljine u kojima se žene osjećaju posebno, a vjerujem da nema posebnijeg dana u životu svake žene od vjenčanja. S obzirom na to da dosadašnjim kolekcijama dominiraju večernje haljine, logičan je slijed kreiranje vjenčanih haljina koje zahtijevaju individualan pristup svakoj našoj klijentici. U svaku tu haljinu uloženo je jako puno ručnog rada i finih detalja, koji čine da se žena osjeća romantično poput moderne princeze, a istovremeno sofisticirano i moćno”, izjavio je Ivica Skoko.Inspiriran vječnim klasicima i divama iz bajkovitih modnih editorijala, notu suvremenog dizajner daje luksuznim detaljima kao što je 3D čipka, a klasičnu finu čipku obogatio je vezenim laticama. Ženstvenost vjenčanim haljinama daju bezvremenski krojevi naglašene siluete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana Bilandžija Billy osmislila je styling i lookove za ovu kolekciju te šminkom istaknula nježnu prirodu ove kolekcije.

"“Bitno je da make up odgovara haljini i prati cjelokupan look. Obično je make up za vjenčanja prozračan, lagan, minimalistički, ali u posljednje vrijeme su se izgubile barijere. Mnogim mladenkama sjajno odgovara crveni ruž ili neka druga boja koja se dosad nije koristila za romantične prigode. Najvažnije je da make up istakne ljepotu i eleganciju mladenke i haljine koju nosi", preporučuje Ivana Bilandžija Billy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara