Sedam stvari koje muškarci odmah primjećuju na ženama

Sedam stvari koje muškarci odmah primjećuju na ženama

Foto: Osmoze

VELIKE grudi, duge noge i plava kosa stvari su za koje su žene uvjerene da muškarci prvo uočavaju na njima. Ipak, istraživanje časopisa Cosmopolitan, pokazalo je da muškarci nisu baš tako plitki, i da na ženama prvo uočavaju sitne stvari koje im govore nešto o njezinom karakteru. Evo kojih sedam stvari muškarci prvo zamjećuju na nama.

1. Iskreni osmjeh


Muškarci jako dobro znaju raspoznati da li žena glumi umiljatost ili ne, te znaju raspoznati da li je njezin osmjeh iskren ili ne. Najviše ih privlače cure koje iskreno pokazuju emocije i vole se od srca nasmijati.

2. Boja glasa

Istraživanja su pokazala da muškarci vole da žene imaju malo višu boju glasa, ali ne i da glas bude piskutav. Boja glasa im je jako važna i ako im se ne dopadne, velike su šanse da će odustati od udvaranja.

3. Odnos između struka i bokova

Čak i kada traže samo one night stand, pećinski čovjek u muškarcu gleda omjer struka i bokova koji ukazuje na plodnost žene. Upravo zbog tog razloga muškarci više preferiraju cure "ženstvenije" figure od onih dječačke građe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
4. Oči

Muškarcima su jako važne lijepe oči, al još više ono što one govore. U pogledu djevojke s kojom razgovaraju vide njezinu iskrenost i traže znakove kojima se naslućuje njezin karakter.

5. Što je sve lažno na curi


Muškarci primjećuju male ženske tajne kao što su umjetni nokti, trepavice i ekstenzije te više preferiraju cure koje su prirodno nesavršene od onih koje su umjetno savršene.

6. Lijepe grudi


Naravno, muškarci ipak primjećuju grudi, ali to ne znači da si zakinuta ako nemaš dekolte poput Pamele Anderson. Dečkima je važno da su grudi čvrste i lijepo oblikovane,  a najpoželjenija veličina je - trojka.

7. Sjaj kože

Muškarci vole kada žena izgleda zdravo i sjaji, te će prije odabrati curu koja ima blistav ten od one sa sivim , bljedunjavim tenom. Znači svi oni bronzeri i rumenila kod frajera ipak prolaze.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara