Što stvarno napaljuje tipove?

Što stvarno napaljuje tipove?

Foto: Prada

MUŠKARCA je lako napaliti, reći će žene, no istina je da su oni jednako komplicirani kao ženski rod, a ponekad nije lako shvatiti što će napaliti našeg tipa. U diskusije o tome što stvarno napaljuje muškarce uključili su se i znanstvenici, a stranica Geniusbeauty.com objavila listu sedam stvari koje će definitivno napaliti svakog muškarca.

Seksi odjeća

Seksolozi su uvjereni u to da se većina muškaraca uzbudi od samog pogleda na ženu koja na sebi ima seksi odjeću. Istraživanja pokazuju kako im je jako privlačna i žena koja nosi mušku košulju sa otkopčanim gumbima na vrhu. Majica koja jedva pokriva njihovu guzu i moderne naočale također su se našle na listi najseksi odjevnih kombinacija.

Donje rublje

Mnogi muškarci se vole seksati bez da partnerici skinu gaćice, smatraju da je dovoljno da ih pomaknu sa strane koliko je potrebno. Što se tiče tipa donjeg rublja, ukusi su različiti, ali unatoč tome što su žene uvjerena da muškarce pale tange, većina muškaraca su izjavili da im tange i nisu baš tako seksi. Što se boje tiče, i znanstvenici i muškarci izjavljuju kako ružičasta, siva i plava boja ne potiču seksualnu napetost.

Stenjanje za vrijeme seksa

Većina muškaraca poludi od užitka kada partnerica za vrijeme seksa prigušeno stenje. Istraživanja su pokazala da samo šest posto muškaraca glasno uzdisanje i vrištanje smatra uzbudljivim, a razlog tome može biti i činjenica da je nedavno istraživanje pokazalo kako žene koje glasno uzdišu glume orgazam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prljave riječi

Mnogi su muškarci priznali da ih strašno uzbuđuje kada partnerica za vrijeme seksa ili prije njega izgovara opscene riječi. Također ih napaljuje kada žena provocira njihovu maštu prljavim riječima dok se voze u automobilu.

Mirisi

Muškarci su ludi za ugodnim mirisima, a uglavnom su to prirodni mirisi, a ne parfem. Aroma kadulje, sandala, i ylang-ylanga za njih miriše na grublji seks. Mirisi naranče, borovih iglica i vanilije u njima budi nježnost i toplinu. Eterična ulja pokazala su se kao najbolje opcije za buđenje strasti kod muškarca.

Stanje ljutnje

Britanski znanstvenici došli su jednom prilikom do pomalo šokantnih zaključaka - mnogi se muškarci napale prilikom pogleda na ljutitu ženu. A to objašnjavaju ovako: kada je ljuta, žena je napeta, grudi joj se podižu, disanje joj je ubrzano, a iz očiju im frcaju iskrice.

Ženstveni izgled

Dok su žene uvjerene da muškarce pali upečatljiv izgled - naglašeni struk, velike grudi, oblik usana... Seksolozi tvrde drugačije. Mnogim muškarcima pažnju će privući nešto sasvim drugo. Pokazalo se da je za njih jako važan način na koji se žena kreće. Privlačno im je i kada ih žena gleda zavodljivo. No, nesumnjivo, golo žensko tijelo je uvijek bilo i ostalo na vrhu liste.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara