Ti i tvoj dečko ne pričate o bivšima? Evo zašto biste trebali!

Ti i tvoj dečko ne pričate o bivšima? Evo zašto biste trebali!

Foto: 123 rf

PRVI spoj nije ni vrijeme ni mjesto za spominjanje bivših ljubavi, ali neki se parovi toga drže cijelo vrijeme pa praktički ni ne spominju osobe s kojima su prije bili u vezi. Jasno je da bivše ljubavi ne smiju biti pretjerano česta tema vaših razgovora, ali ponekad je dobro spomenuti ljude iz prijašnjih veza. Evo i zašto:

Dolazi prirodno

S bivšim smo ljubavima ipak proživjeli puno toga, pa je sasvim prirodno da tu i tamo iskoči neka priča iz tog vremena. Puno je prirodnije da to spominjete kao normalnu stvar nego da izbjegavate spomen bivših ljubavi.

Saznaješ korisne informacije

Kad se priča o bivšima, pričaju se i dobre i loše stvari, a upravo iz tih stvari možeš saznati što tvoj dečko voli, a što ne. Na taj način učiš puno o njemu i dobivaš šansu briljirati na područjima na kojima ona baš i nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upoznaješ ga

Bivše nas ljubavi oblikuju, a ako sa svojim dečkom pričaš o njegovoj bivšoj curi, možeš saznati kako je došlo do nekih promjena u njegovom karakteru i što je naučio iz te veze. Osim toga, iz načina na koji priča o bivšoj odmah možeš vidjeti kakav je čovjek - ako priča jako ružno o njoj, velike su šanse da će tako pričati i o tebi ako prekinete.

Imaš šansu dobiti što želiš

Ako je tvoj bivši radio neke stvari koje su te jako smetale, jednostavno možeš to jasno reći svom sadašnjem dečku i suptilno ga upozoriti da to ne želiš u novoj vezi. Na taj način možeš postaviti dobre temelje za vaš odnos bez da si izričito tražila da se ponaša na određeni način.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara