Uf, joj, šmrca mu nosek: Kako preživjeti njegovu prehladu

Foto: shutterstock

TVOJ se snažni muškarac zbog prehlade pretvorio u malu curicu o kojoj treba brinuti cijeli dan? Nemoj ga kriviti, pomozi mu da brže ozdravi, a uz ovih nekoliko savjeta sve će se činiti lakšim.

Budi spremna

Uvijek imaj pri ruci recept za domaću pileću juhu, a u ladici s lijekovima barem dovoljnu dozu za dva dana, za slučaj da ga prehlada uhvati za vikend. Dobra priprema je pola posla.

Imaj suosjećanja

Iako si prije tjedan dana prehodala istu prehladu, tvoj tip cvili u krevetu i ne može ništa napraviti sam. Najradije bi ga istjerala iz kreveta i rekla mu da bude muško, no imaj suosjećanja za svog tipa. Uostalom, činjenica da ti dopušta da ga vidiš ranjivog govori o tome što osjeća prema tebi.

Razmazi ga

Vjerujemo kako i on jako brine o tebi, a ovo je idealna prilika da mu vratiš. Kuhaj mu čaj, budi uz njega i nosi mu maramice, a sigurni smo da će svaki film koji pogledaš s njim za vrijeme prehlade vratiti nekom lijepom gestom kada ozdravi.

Isključi ga


Inače nije preporučljivo ignorirati svog dečka, no prehlada je druga stvar. Njegovo konstantno kukanje i zanovijetanje može biti prenaporno, a u tom slučaj nabij slušalice na uši i pusti ga da viče u prazno. Vjerojatno mu nije tako jako loše, samo žica pažnju.

Izmori ga


Naporni tip koji cijelo vrijeme kuka je nezgodan za držanje u stanu, a ovo se lako rješava: jednostavno ga je potrebno izmoriti do te mjere da nema snage za ništa osim spavanja. Na pamet padaju mnoge stvari, no jedna od najboljih je seks. Tipovi ionako vole spavati nakon seksa, a ako je bolestan, spavati će dulje, i što je još bitnije, šutjeti za vrijeme sna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara