Zabavne činjenice o Britney Spears

Zabavne činjenice o Britney Spears

Foto: Candie's

POP princeza danas dolazi u Zagreb, a svaka je djevojka barem jednom, makar i sama u sobi, zaplesala na neke od njenih hitova. Ovu su ljubimicu medija kroz karijeru pratili razni usponi i padovi, a mi ju volimo jer se nakon svakog šamara koji dođe u njenom smjeru vrati bolja i jača.

Britney obožava svoje kolegice


U svijetu glazbe uvijek vlada velika konkurencija, no to Britney uopće ne zabrinjava. Kaže kako je sretna što je dio toga svijeta, a sreću želi i svim svojim kolegicama, s kojima bi voljela surađivati. U slobodno vrijeme čak sluša i Lady Gagu i Rihannu, a svoju je dugogodišnju konkurenticu Christinu Aguileru opisala kao iznimno talentiranu pjevačicu.

Trideseti ju rođendan ne plaši


Okrugle brojke svakoga straše, a u showbizzu je 30 godina ekvivalent 40 godina u normalnom svijetu. No Britney se uopće ne plaši 30-og rođendana, čak mu se i jako veseli, a proslaviti će ga na turneji.

Baby one more time je skoro bio katastrofa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Spot za ovaj hit mlade pjevačice skoro je bio jako loš, jer je jedan producent imao ideju staviti minijaturnu Britney na veliki gramofon, na kojemu se trebala vrtiti kao ploča. Britney se s time nije složila, predložila je školarke i plesnu točku, a ostalo je povijest.

Love the way you lie

Britney obožava ovaj duet Rihanne i Eminema, a kaže kako bi stvarno voljela da je imala priliku otpjevati tu pjesmu. Mi mislimo da pjesma ipak više odgovara Rihanni, ali sigurni smo da bi ju i Britney dobro odradila.

Ne žali zbog svojih pjesama

Neke su njezine pjesme postale trash, a Britney kaže kako joj nije žao niti zbog jedne snimljene pjesme. Iako su danas možda zastarjele i djetinjaste, tada je osjećala kako su odlične za njezin stil, pa se tako ne srami niti jednog glazbenog uratka.

Podržava gej brakove

Već je bila u dva braka, a kaže kako smatra da je brak pravo svih ljudi, pa ne vidi zašto se i gej parovi ne bi smjeli vjenčati. Mi Britney u ovome podržavamo u potpunosti, i veselimo se skorašnjem koncertu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara