Zanimljiva modna suradnja: Andreja Bistričić i Maja Merlić

Foto: Sanja Bistričić

HVALJENA hrvatska dizajnerica Andreja Bistričić, započela je suradnju s Majom Merlić, s kojom je na CRO A PORTER-u predstavila njihovu novu liniju naziva "DIORALOP".

Svojim poznatim krojevima u sivoj, bijeloj i crnoj boji, Andreja Bistričić je dodala printeve koji su nastali iz Majinih polaroida te koji su kolekciji dodali zemljane tonove.

"Već duže vrijeme sam htjela raditi printeve i odmaknuti se malo od svog sivo - bijelo - crnog svijeta. Maja mi je pokazala neke svoje polaroide koji su mi se jako svidjeli, te smo odlučile surađivati.", pojasnila je Andreja razlog zbog kojeg je počela suradnju s Majom, koja osim što se bavi fotografiranjem studira arhitekturu, duže vrijeme od svojih polaroida izrađivala vrlo uspješnu liniju nakita "Sex in Bauhaus".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Printevi su aplicirani na sve komade odjeće; od hlača, majica pa sve do jakni. Dizajnerski pristup Andreje Bistričić ostaje nepromijenjen, ali je naglasak stavljen na printeve. Uz odjeću djevojke su dizajnirale i remenje te torbe od eko kože geometrijskih oblika, koje su već gotovo rasprodane.

Za ovu kolekciju koju su već prikazale na CRO A PORTER-u i u vrlo uspješnom PRIVATE SHOWROOM-u, snimile su i kampanju s mladim modelima Marinkom i Vicom Pelivan, koje je snimila fotografkinja Sanja Bistričić.

Video sa snimanja kampanje pogledajte ovdje:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara