Zašto se tvoj frajer boji veze?

Foto: Blanco

VIĐATE se, super vam je zajedno i odlično se slažete, no čini se kako se tvoj frajer jednostavno ne želi previše vezati. Umjesto da paničariš, smiri se i razmisli: možda nije stvar u tome da mu nije stalo, već u tome da se jednostavno boji veze. Razlozi tome su brojni, a evo nekoliko najčešćih.

1. Ne želi izgubiti neovisnost
Njegova neovisnost puno mu znači, a činjenica da se već sada vezao za tebe može biti jako velik pritisak na njega. Možda se jednostavno boji da će se pretvoriti u dio para i prestati izlaziti van, a sigurno ga i prijatelji podsjećaju na to kako je lijepo biti solo, pogotovo oni koji su već dugo u vezi.

2. Boji se da ćeš ga povrijediti

Tip koji ima loše iskustvo iz prijašnje veze ponekad će se bojati nove veze, a strah da ćeš mu slomiti srce možda je toliko jak da uopće ne želi ulaziti u ikakve dublje odnose. Umjesto da ga forsiraš i nagovaraš na vezu, daj mu vremena i objasni mu kako mu ti nikada ne bi napravila ono što mu je napravila bivša. Ako ti ipak prekipi i ne želiš ga više čekati, popričaj s njim i reci mu da misliš kako vaša veza zaslužuje šansu.

3. Boji se da te ne zaslužuje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Misli da si previše dobra za njega i ne shvaća zašto se uopće zamaraš njime. Tip koji ima ovakvo mišljenje često ima problema sa samopouzdanjem, a ti mu možeš pomoći: kaži mu kako si sama izabrala njegovo društvo, te mu daj do znanja da nećeš nikamo otići. Kaži mu zašto ti se sviđa i spomeni njegove kvalitete, pa će mu i samopouzdanje vjerojatno narasti.

4. Ostavlja si opcije

Neki tipovi jednostavno ne žele ući u vezu jer smatraju kako će naići netko bolji, a iako ovo zvuči grozno, slično rade i cure. Možda jednostavno ne osjeća nešto toliko jako da bi se vezao za tebe, a smatra kako bi bilo glupo ući u vezu s nekim za koga nije siguran da će ga moći usrećiti.

5. Ne uklapaš se u njegove planove


Možda jednostavno nema vremena za tebe. Tipovi koji su jako zaposleni i žele se posvetiti karijeri ili drugim stvarima jednostavno ne žele još i djevojku uz sve ostale obveze, a iako se čini kako to znači da gubiš, možda ipak nije tako loše. Zapitaj se, bi li htjela biti u vezi sa tipom kojemu nikada nisi prioritet?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara