Završen FHR: Dečki iz eNVy rooma briljirali, Martina Felja rasplesala slavne dame

Završen FHR: Dečki iz eNVy rooma briljirali, Martina Felja rasplesala slavne dame

Foto: Borna Čavrag/Index

SINOĆ je na Zagrebačkom velesajmu održana treća, završna večer ovosezonskog Fashion.hr-a. Mora se priznati i da je bila modno najbolja, puna sjajnih dizajnera i iznenađenja. Večer je otvorila modna doajenka, Branka Donassy. Ove sezone ostala je vjerna svom tradicionalnom potpisu sa zanimljivim krojevima, a novitet su življe boje, koje je unijela u kolekciju. Ivica Klarić i Zoran Mrvoš potom su pokazali što su radili za Rio Rijeku u sklopu projekta Fashion.hr Industrije. Sjajna suradnja urodila je elegantnom kolekcijom, Mrvoševu haljinu željet će svaka urbana dama, a o Klarićevim odijelima ne treba previše govoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljenje su svakako izazvali Nikica Ivančević i Vjeko Franetović. Dečki poznatiji kao modni dvojac eNVy room i ovog su puta napravili izvrsnu kolekciju, koja je premašila dosadašnje. Odmaknuli su se pomalo od svoje glamurozne, seksi djevojke i napravili kolekciju za odlučne žene koje znaju što želi. Kolekcija je pun pogodak, a i ovog puta pojavile su se na pisti njihove dvije miljenice, Korana Gvozdić i Vedrana Linardić, koja kao da je stvorena za eNVy room.

Talentirani Igor Galaš pokazao je što je napravio za modnu kuću Arena. Njegovo prepoznatljivo pletivo ovog puta nije bilo ni avangardno ni futurističko, već prije svega nosivo i inovativno. Prirodni uzorci i printevi ono su u čemu Galaš vidi ženu sljedećeg proljeća i ljeta. Slovenski Squat ubačeni su u reviju na Fashion.hr naknadno te su bili pravo iznenađenje večeri. Sjajna kolekcija u kojoj prevladava crna boja, te prepoznatljivi odjevni komadi formula su uspjeha ovog slovenskog branda. Ovosezonski Fashion.hr zaključila je Martina Felja svojom kolekcijom za stvarne žene. Poznata televizijska lica nosila su Felju. Našle su se tako na pisti Edita Misirić, Nevena Rendeli, Antonija Mandić, Antonija Stupar Jurkin te Barbara Radulović s prijateljicom Rajanom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara