90 formalnih minuta Dinamove Skupštine

U MAKSIMIRU će u 18h započeti će sjednica Skupštine NK Dinama na kojoj bi skupštinari trebali izabrati novo vodstvo kluba. O kojim se novostima radi, najbolje svjedoči činjenica da na sjednicu neće doći neki ugledni članovi Skupštine, točnije - Dražen Ladić, Davor Šuker, Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Ćiro Blažević ali i Velimir Zajec i Igor Bišćan.

Da se radi tek o formalnom susretu svjedoči činjenica da je konferencija za novinare najavljena već u 19.30 sati što znači da će skupštinari raspravljati svega sat i pol, što i nije neko vrijeme s obzirom na razmjere Dinamove ovosezonske katastrofe.

No, vjerojatno je onima koji će doći na sjednicu i bez ispraznih govorancija kristalno jasno da je Dinamo prošle sezone potpuno potonuo, ali svima je još jasnije da se vodstvo kluba ne smatra nimalo odgovornim zbog toga, te nema namjeru otići iz Maksimirske 128.

Predsjednik Mirko Barišić rekao je još prije više od mjesec dana da njegov predsjednički mandat traje još godinu i pol dana, a on ga ima namjeru do kraja odraditi. Mamić, iako je pred tv kamerama dao "neopozivu" ostavku, iz kluba nije nikad ni otišao. Nitko ga neće preuzeti, kaže, a on ne može ostaviti brod koji tone.

"Na žalost, boljih nema, pa smo odlučili ostati." - rekao je jednom "zgodom" Mamić.

Jutarnji list donosi imena novih članova Izvršnog odbora. Radi se o Siniši Jagodiću, Tomislavu Marčinku, Dragutinu Šurbeku, Peri Močibobu, Borisu Vidiću, Damiru Tipuriću te o HSP-ovom kandidatu za zagrebačkog gradonačelnika Miroslavu Rožiću.

Boris Mikšić, također kandidat nedavnih lokalnih izbora, ispao je iz svake konkurencije. "Uvjerio sam se da je on folirant." - zaključio je Mamić, a Mikšiću ostaje da predizborne trikove sačuva za neke nove izbore.

Uz Barišića i Mamića, u Upravi Dinama ostaje i glavni direktor Damir Vrbanović, a sa završetkom sezone, Zvjezdan Cvetković vraća se na funkciju sportskog direktora, dok trenersku palicu preuzima Josip Kuže.

Oko 19:45 na Indexu možete očekivati izvještaj sa izborne Skupštine Dinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara