Adriano od siječnja Ćorlukin suigrač?

INTEROV problematični brazilski napadač Adriano napokon je prihvatio odlazak na posudbu u siječanjskom prijelaznom roku.

Adriano je ove sezone odigrao samo 4 utakmice za Inter. Trenutno je tek peti napadač u hijerarhiji trenera Roberta Mancinija, iza Ibrahimovića, Crespa, Cruza i Suaza. Adrianu je posudba u neki drugi klub bila ponuđena i tijekom prošlog ljeta, no, Brazilac se tada nije složio s tom idejom.

No, sada je, očito, situacija drukčija. Pogotovo nakon što je na početku ovog tjedna Adriano priznao kako i dalje pati od depresije, problema koji ga je, uz alkoholizam, mučio u posljednjih 18 mjeseci.

Jučer su Interov potpredsjednik Rinaldo Ghelfi i tehnički direktor Marco Branca održali dvosatni sastanak s Adrianovim zastupnikom Gilmarom Rinaldijem. Dogovorena je posudba brazilskog napadača u siječanjskom prijelaznom roku nekom od zainteresiranih klubova. Inter, pritom, ne mari hoće li Adriano preseliti u neki drugi klub u Serie A ili otići u inozemstvo.

Kao najozbiljniji kandidati za njegove usluge spominju se dva kluba iz Premiershipa, West Ham i Manchester City, klub našeg reprezentativca Vedrana Ćorluke.

Totalsport
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara