Alex u Chelsea za dolar?

Alex u Chelsea za dolar?

NAKON što je brazilski stoper Alex pogotkom izbacio Arsenal iz osmine finala, raznorazni interesenti raspitivali su se za njegove usluge, međutim, kada su uvidjeli koliko je zapravo zamršena njegova situacija, odmah su odustali.

Malo ljudi zna da je Alexa u Europu dovela Chelsea i to 2004. godine iz Santosa. Međutim tada 22-godišnji Alex nije mogao dobiti radnu dozvolu, stoga je poslan na posudbu u nizozemski PSV, gdje do danas igra.

Kako u proteklo vrijeme, suprotno očekivanjima, nije nastupio za brazilsku reprezentaciju, Alex nije mogao natrag u Chelsea. Međutim, izgleda da je Chelsea izvršila određeni pritisak na FA, koji bi napokon trebao dati radnu dozvolu braniču PSV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea nema nikakve veze s Alexom, niti mu isplaćuje kakav novac, već je Alexa jednostavno dala PSV-u, uz klauzulu da ovaj može natrag u Chelsea u svako vrijeme ukoliko Chelsea ponudi za njegove usluge jedan dolar.

Kako Chelsea odnedavno ima velike probleme s obranom, klub sa Stamford Bridge vrlo će vjerojatno posegnuti na kraju sezone za uslugama Brazilca i to za iznos kugle sladoleda.

V.B.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara