Ana Jelušić: Bolje da ne znate što mi je trener rekao nakon utrke

VIDNO razočarana, što je i logično nakon 23. mjesta na premijernom slalomu u austrijskom Reiteralmu, bila je hrvatska skijašica Ana Jelušić.

Premda je mogla tražiti opravdanje zbog upale sinusa u tjednu utrke, Ana Jelušić je bila prilično oštra prema sebi:

"Mogla sam imati i temperaturu od 40 stupnjeva, ali ne smijem završiti 28. nakon prvog laufa. Za ovo što sam napravila nema opravdanja. Ljuta sam na sebe iako sam znala kako će biti problema. Jer, ovakva staza mi ne odgovara, napadalo je mnogo snijega i nisam se snašla." - rekla je nakon 23. mjesta Ana Jelušić.

Na pitanje što joj je rekao inače impulzivni trener Zoran Sobol odgovorila je kratko:

"Bolje da ne znate."

Nika: Nisam se nadala ovako dobrom rezultatu

Nika Fleiss je prošle sezone pauzirala od Svjetskog kupa zbog niza bolesti i ozljeda, ali je pri prvom izlasku na stazu ove sezone oduševila.

Na slalomu u Reiteralmu je osvojila petnaesto mjesto i time dala do znanja kako i u nastavku sezone možemo očekivati odlične rezultate Samoborke u ovoj disciplini.

Cijeloj priči moramo dodati kako je uvod u slalom bio iznimno neugodan, dapače, bilo je pitanje hoće li Nika uopće nastupiti u subotu. Naime, u petak navečer je Nika završila u bolnici zbog crijevne viroze.

"Četiri dana sam se mučila sa spavanjem. Nisam imala pojma ima li smisla nastupiti, jer sam završila u bolnici. Boljelo me, mučilo, ali na kraju je ispalo skoro savršeno" - govorila je Nika koja je bila totalno iscrpljena nakon dvije slalomske vožnje."

"Nisam se ovom nadala, jer je uvod u utrku bio sve samo ne dobar. Uostalom, četiri dana uopće nisam trenirala. Ležala sam, grčila se i slično provodila vrijeme. Ovaj rezultat mi jako mnogo znači i za trenutačno zadovoljstvo, ali i za nastavak ove sezone." - govorila je Nika.

Index/Totalsport
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara