Ana Jelušić iza Schild i Zahrobske!

NAŠA najbolja skijašica odlučila je dokazati da posrtaj na premijernom slalomu sezone u Reiteralmu, nije bio pravi odraz njezine forme, već čista slučajnost.

Riječanka je, naime, osvojila odlično treće mjesto u drugom slalomu sezone voženom u kanadskoj Panorami.

Nakon skromnog 23. mjesta u prvom slalomu sezone, Ana Jelušić je u kanadskom zimovalištu spojila dvije odlične vožnje i stigla do pobjedničkog postolja.

Za pobjednicom, Austrijankom Marlies Schild, Ana je zaostala 51 stotinku, dok joj je drugoplasirana Sarka Zahrobska odmakla svega dvije stotinke.

Druga hrvatska predstavnica, Nika Fleiss, u drugoj vožnji je malo popravila plasman, pa je nakon 23. dohvatila 21. mjesto koje je sa zaostatkom od sekunde i 17 stotinki podijelila s Norvežankom Ninom Loeseth.

Schild je tako upisala i drugu pobjedu ove sezone, te preuzela vodstvo u ukupnom poretku svjetskog kupa s 262 boda.

Kostelić ponovo podbacio

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić zauzeo je 28. mjesto u utrci superveleslaloma voženoj u kanadskom Lake Louiseu.

Ivica Kostelić osvojio je 2 boda u natjecanju svjetskog kupa skijaša zauzevši 28. mjesto u superveleslalomu voženom u kanadskom Lake Louiseu. Kostelić je za pobjednikom, Axel Lund Svindalom iz Norveške, zaostao sekundu i 76 stotinki. Ivica je 28. poziciju podijelio sa švicarcem Silvanom Zurbriggenom.

Drugo mjesto zauzeo je Austrijanac Benjamin Raich s 44 stotinke zaostatka, dok je treći bio Švicarac Didier Cuche sa 60 stotinki sporijim vremenom od Svindala.

D.R.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara