Ančić na Novom Zelandu uživa status pop zvijezde

Ančić na Novom Zelandu uživa status pop zvijezde

DESECI obožavateljica i obožavatelja našeg "Super Maria" čekaju svog idola i nekoliko sati nakon meča u hodnicima teniskog centra u Aucklandu.

Čim se Ančić pojavi u trenu je okružen hrpom fanova, većina kojih je ispod 20 godina, obučenih u majice sa crveno-bijelim kockicama i obojanih lica, javlja novozelandski portal Stuff


Zbog atraktivnog izgleda Mario uživa status pop zvijezde. Potražnja za njegovim autogramom i zajedničkom fotografijom nadmašuje mogućnosti, čak i nasmiješenog tensača, koji je uvijek na usluzi.

"Mario je sredio karte za nas desetero danas, a zahvaljujući njemu, još nekoliko nas je ušlo jučer" - rekao je jedan od njegovih navijača, Luka Matković, koji je u potrazi za kartom pokucao na vrata Ančićeve hotelske sobe.

Cijeli tjedan na touru u Aucklandu protiče u znaku glasne dominacije hrvatskih navijača koji su, iako se igra na drugom kraju svijeta, stvorili domaću atmosferu. Ančić im se odužio na najbolji način, sjajnim tenisom i nizom pobjeda koje su ga dovele do sutrašnjeg finala sa Jarkkom Nieminenom.

Nakon što je bio heroj finala Davis Cupa i nizom pobjeda došao na korak do osvajanja Aucklanda, Ančić ne zaboravlja prve mečeve na turniru u Novom Zelandu prije dvije godine.

"Tada sam ispao u drugom kolu, ali mi je i nakon poraza mnogo naših ljudi prišlo i davalo podršku. Sjajni su navijači i jedva čekam ponovo ih vidjeti sutra".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara