Argentinci izgubili povjerenje u Maradonu i Messija: Lionel nije ni sjena igrača iz Barcelone

Totalsport
Foto: AFP

ALARMANTNI i razočaravajući naslovi prelamaju se dnevnim novinama i internetskim portalima u Argentini. Nacija je izgubila povjerenje u svoje idole Diega Maradonu i Lionela Messija.

"Zar nas niti Diego ne može spasiti?", pitaju se u dnevniku Oleu zaključujući: "U napadu nemamo ideje, u veznom redu ne znamo oduzeti loptu, a u obrani smo preslabi!"

U Oleu su se prvi ohrabrili iskritizirati igru ponajboljeg nogometaša svijeta Lea Messija, koji je protiv Paragvaja odigrao jednu od svojih najgorih utakmice uopće.

"Messi je u reprezentaciji blijeda sjena igrača koji briljira u Barceloni. On bježi od odgovornosti u trenucima kad ne ide i pravi se slijep. Ne ponaša se nimalo junački. Rezultati su posljedica toga."

"Noć u kojoj smo upisali povijesni poraz!", objavili su u visokotiražnom dnevniku La Nacionu, objasnivši da bi Argentina neodlaskom na Svjetsko prvenstvo ostvarila povijesni neuspjeh.

Drugi veliki nacionalni dnevni list, Clarin, piše: "Još jedno razočaranje. Naš izravan plasman na Svjetsko prvenstvo sada ovisi o drugima. Nismo imali linije u sastavu koja nije drastično griješila!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara