Austrijski mediji: Hrvatski nacionalistički navijači su nezreli za Euro!

AUSTRIJSKI mediji pozorno prate sve što se događa u hrvatskom reprezentativnom taboru. Izvedba protiv Moldavije nije ih pretjerano impresionirala iako u svim tekstovima naglašavaju da je to razumljivo ako se uzme u obzir to da je momčad trenutačno u najzahtjevnijem, fizičkom dijelu priprema.

"U prvih smo pola sada mogli vidjeti više ili manje agresivnu igru hrvatske momčadi. Može se reći da je Bilićev tim igrao jednom opreznijom kombinacijom u obrani i određenim pritiskom prema naprijed."

Pozitivnu ocjenu dobili su strijelac Niko Kovač kao i Luka Modrić, kojega austrijski novinari potvrđuju kao najjaču hrvatsku kariku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ih je Modrić poletnošću i kombinatorikom impresionirao u pozitivnom smislu, Austrijanci su ostali zgroženi navijanjem hrvatskih navijača koje su nazvali "nezrelima za Euro".

"'Ubij Srbina', 'Ajmo Ustaše', 'Srbe na vrbe', samo su neki od povika koji su se mogli čuti od nacionalno raspoloženih hrvatskih navijača na Kantridi, koji nisu prestajali pjevati i haškom optuženiku generalu Gotovini", stoji u jednom od tekstova pod naslovom "Ajmo Ustaše".

M.P.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara