Automobil za paraolimpijku Mariju Iveković

NAJBOLJOJ hrvatskoj paraolimpijki Mariji Iveković, koja će braniti boje Hrvatske na Paraolimpijskim igrama, što će se od 17. do 28. rujna održati u Ateni, na istim borilišta na kojima će se odvijati i natjecanja XXVIII. olimpijade, uručeni su danas na prigodnoj svečanosti u prostorijama "Porsche inter auta d.o.o" u Jankomiru ključevi automobila Golfa V.

Marija Iveković nastupit će u Ateni u petoboju i skoku u dalj u konkurenciji slijepih i slabovidnih osoba, a po riječima izbornika naše atletske paraolimpijske reprezentacije za slijepe i slabovidne osobe novi automobil pomoći će Mariji Iveković da još više vremena provede na treningu.

Naime, aktualna svjetska prvakinja u petoboju, koja je na paraolimpijskim igrama u Sydneyu u petoboju osvojila peto, a u skoku u dalj sedmo mjesto, stalno je zaposlena u ZAPOS-u d.o.o - Zavodu za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje slijepih i svaki dan sa svojim trenerom Edvardom Josipovićem provede nekoliko sati na stadionu atletskog kluba "Dinamo-Zrinjevac".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marija Iveković jednstvena je sportašica i po tome što se natječe za svoj klub u redovnim natjecanjima i za osobe s invaliditetom.

(Hina) xad yad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara