Babić: Samo želim znati zašto ne igram!

HRVATSKI nogometaš u redovima španjolskog Betisa, Marko Babić, javno se požalio na tretman u seviljskom klubu, apeliravši na trenera Chaparra neka mu da više prilika. Razgovor objavljen na klupskoj radijskoj postaji zapravo je Babićev osvrt na jednu izjavu u afektu, kojom je ispalo da proziva trenera Paca Chaparra jer općenito strancima daje premalo prilika za dokazivanje.

"Bila je to samo pozitivna kritika. Vrlo sam sretan u ovome klubu. Kao i svaki drugi stranac, zahvaljujem se na podršci koju mi klub i navijači pružaju. Znam također da u ovoj momčadi ima puno dobrih igrača i da je teško izboriti poziciju, no radim vrlo naporno kako bih iskoristio svojih pet minuta. Jedino što želim samo je objašnjenje razloga zbog kojih ne igram", započeo je 27-godišnji hrvatski veznjak.

Nakon toga, Osječanin je demantirao da je neomiljen među suigračima pohvalivši jedinstvo u svlačionici. "U našoj svlačionici vlada vrlo dobra atmosfera. Primjerice, često se okupljamo na zajedničkim tulumima. Baš smo zadnji puta pripremali roštilj u mojoj kući. Znam da je tužno vidjeti kad punom stadionu na svakoj utakmici ne pružimo ono što publika zaslužuje. Mislim da svi moramo zapeti da bismo popravili igru. Kada izgubimo, to ne može biti krivnja samo jednog pojedinca, kao što ne može biti niti zasluga kad pobjeđujemo", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Betis je sjajna momčad. Tim više me boli što igram tako malo. Neki su imali toliko mnogo prilika, drugi pak gotovo ništa. To me smeta i mislim da nije dobro. Jednostavno, želim znati zašto igram tako malo. Pogotovo sam nesretan kad vidim da uopće nisam u kadru za utakmicu a osjećam da sam izvrsno radio na treninzima preko tjedna. Ponavljam, sve ovo govorim samo u svrhu pomoći klubu. Zato na to i treba gledati kao na pozitivnu kritiku", zaključio je hrvatski nogometaš, koji je zbog neigranja u Betisu izgubio status reprezentativca.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara