Balotelli: Upoznajte me s Ronaldom i bit ću poslušan do kraja karijere

Foto: AFP

MARIO BALOTELLI, napadač Manchester Cityja i talijanske nogometne reprezentacije, u više je navrata svojim ispadima dokazao da je neobuzdan. Posljednji je takav tamnoputog nogometaša koštao nepozivanja u izabranu vrstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cesare Prandelli sve je objasnio kršenjem etičkog kodeksa kojega je nametnuo igračima, a kojega su oni potpisali obvezavši se na pristojno ponašanje na terenu i izvan njega. Balotelli je pogriješio tijekom utakmice protiv kijevskog Dinama kada je zaradio crveni karton zbog udaranja kopačkom u trbuh Gorana Popova, zbog čega ga je Prandelli izostavio s popisa igrača koji konkuriraju za nastup protiv Slovenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012.

Balotelli se kasnije javio Prandelliju, ispričao se za svoju glupost i zamolio ga za pomoć budući da mu, kako je sam izjavio, prijeti samouništenje. Sada je Cityjev napadač i sam ponudio rješenje svih svojih problema. "Upoznajte me s Ronaldom i obećajem vam da ću se do kraja karijere ponašati kako dolikuje. Nikada ga nisam upoznao, a znate li da vas susret s idolom može promijeniti u potpunosti? Bilo je mnogo izvrsnih igrača, no on je bio najveći i jedna njegova riječ značila bi mi više od tisuća koje drugi kažu - veli Balotelli koji, ipak, ne smatra da su njegovi ispadi prečesto na naslovnim stranama." Ponašam se, rekao bih, uglavnom pristojno. Pokušat ću zaustaviti i ovakve glupe ispade koji se događaju. Uskoro ćete pravoga Marija vidjeti na terenu", obećao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara