Barcelonini huligani Laporti prijete smrću

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

PREDSJEDNIK europskog nogometnog prvaka Barcelone, Joan Laporta, priznao je u subotu kako je posljednjih tjedana primio više prijetnji smrću.

"Prijavit ću svaku od tih prijetnji policiji koja ima odgovornost da ih istraži", izjavio je Laporta tijekom ceremonije osnivanja Barcelonina fan kluba.

Laporta je nakon izbora za predsjednika 2003. godine zauzeo čvrsti stav oko huliganskog dijela Barceloninih navijača nakon čega je primio brojne prijetnje, a zasad nije poznato jesu li i najnovije prijetnje stigle iz istog razloga.

Laporta: Puyol mora odlučiti želi li ostati

Ugovor koji veže Carlesa Puyola i Barcelonu u lipnju sljedeće godine prestaje biti važeć, stoga je predsjednik katalonskog nogometnog kluba Juan Laporta krenuo s javnim inzistiranjem za ostankom kapetana.

"On zna koje su naše želje. Želimo da ostane i zato ćemo mu ponuditi novi ugovor", veli Laporta.

Inače, poznata je Puyolova želja da iskuša svoje kvalitete u Premiershipu ili Seriji A, pa je upitno kakav će Laporta odgovor dobiti.

"Poštujemo njegove odluke vezane uz budućnost, međutim, voljeli bismo da ovu donese do kraja godine", dodao je predsjednik kluba.

Puyol je već desetak godina standardni član početne momčadi katalonskoga kluba, međutim, strahuje da bi to mjesto uskoro mogao izgubiti, a klupa mu se ne čini idealnom opcijom. Otuda i razmišljanje o odlasku iz Španjolske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara