Barić: Dat ćemo dva pogotka u Ljubljani

Barić: Dat ćemo dva pogotka u Ljubljani
MI NE možemo i u Ljubljani igrati tako slabo, a Slovenci tako dobro, kazao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Otto Barić na konferenciji za novinare u Brežicama, gdje se najbolji hrvatski nogometaši pripremaju za uzvratni dvoboj sa Slovenijom u Ljubljani u srijedu.

S prve utakmice u Zagrebu, a posebno prvog poluvremena, dosta smo naučili, te sam uvjeren da će u Ljubljani sve izgledati puno bolje za Hrvatsku, kazao je Barić, dodavši kako je prvi dvoboj bio jedan od najslabijih ove generacije reprezentativaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Barićev optimizam temelji se i na povratku Roberta Kovača i Josipa Šimunića u obranu, dok će suspendiranog Ivicu Olića zamijeniti Tomislav Šokota, koji će se našoj selekciji na pripremama priključiti danas.

Nakon utakmice u Zagrebu smo imali sastanak glede novonastale situacije, koje su moji igrači itekako svjesni, kazao je Barić, dodavši kako je ozračje u reprezentaciji mirnije nego što itko misli. Utakmicu sam odgledao još triput, primijetio sam brojne pogreške na sredini terena u prvom dijelu i već sada ću kazati da ćemo u Ljubljani igrati tako da postignemo dva pogotka, završio je Barić, koji se nije izjasnio o mogućim izmjenama sastava iz prve utakmice.

Hrvatska nogometna reprezentacija iz Brežica seli u Ljubljanu u utorak, a na stadionu za Bežigradom trenirat će isti dan u 17 sati.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara