Barić nema ni vezu ni napad, ali ne pada mu na pamet zvati Kranjčara i Ljubojevića

Barić nema ni vezu ni napad, ali ne pada mu na pamet zvati Kranjčara i Ljubojevića

IAKO bi mnogi, razočarani igrom reprezentacije, voljeli u A reprezentaciji vidjeti Niku Kranjčara, hrvatski izbornik Otto Barić smatra kako mladi Kranjčar ne može bez završene "osnovne škole"  u "gimnaziju".

Vezni red reprezentacije ne funkcionira kako treba, a Barić smatra kako vrijeme za jednog od najboljih mladih igrača još nije došlo. Barić se pita, piše Jutarnji list, ako pozove Kranjčara i ako izgube utakmicu protiv Bugarske koga će Hrvati okrivljavati za poraz.

Barić kao da računa na poraz protiv Bugarske pa sastavlja momčad za koju će, nakon poraza, dobiti najmanje prigovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Kranjčar fascinirao je europske managere nogometnim umijećem u nekoliko posljednjih reprezentativnih utakmica, zabio je za Dinamo u europskim utakmicama kada to nisu učinili "seniori". Ne tvrdimo kako bi Niko morao biti u prvoj postavi, možda bi bilo bolje da ostane u mladoj reprezentaciji i da se tamo razvije kao pravi igrač, pa tek onda dođe u A selekciju, ali vjerujemo kako je Niko zaslužio priliku, pogotovo kad se vidi kakva je igra naše reprezentacije. I da u hrvatskoj vezi boljeg od Kranjčara - jednostavno nema.

Hrvatski izbornik izjavio je kako uz Dadu Pršu traži još jednu špicu. Možda bi se i tu Barić mogao ugledati na mladu reprezentaciju. Jer Goran Ljubojević također je neosporni talent.

Što se tiče dodatnih kvalifikacija, predsjednik HNS-a Vlatko Marković je na pitanje čitatelja Sportskih novosti rekao kako bi za protivnika u kvalifikacijama volio Englesku. Dok se mi molimo da dobijemo što slabiju reprezentaciju, Marković želi da se ne plasiramo na EP? Pa zar mu nije bilo dosta 3:1 u Ispwichu prije nekoliko tjedana?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara