Barić nezadovoljan Lekom, Babićem, Rossom i Mornarom

Barić nezadovoljan Lekom, Babićem, Rossom i Mornarom

ANALIZIRAJUĆI maksimirski remi hrvatske reprezentacije s Turskom, izbornik Otto Barić kritizirao je igru srednjeg reda, a poimence je naveo imena Leke, Babića, Rosse i Mornara.

"Znam da nije bilo dobro i koje pogreške moramo popraviti. Meni je to uvijek uspijevalo. Evo, tu je kazeta sa snimkom utakmice i analizirat ću svaki milimetar. Osim toga, igrače sam imao samo dan i pol na raspolaganju." - apologetski je započeo Barić svoje obraćanje novinarima.

"U ponedjeljak navečer imali smo motivacijski sastanak na kojem nije bilo Tudora jer je stigao kasnije. Morat ću se potruditi da im nađemo veze kako bi što je prije moguće stigli iz svojih gradova do nas." - kazao je Barić.

Igru Butine, Srne, Agića i naročito Tokića izbornik je pohvalio, te dodao kako je Tokić "super zamjena za Roberta Kovača". No, izbornik se osvrnuo i na one koji su protiv Turaka po njegovom mišljenju igrali loše.

"Problem je što nam neki igraju loše već dvije, tri utakmice u nizu, ali neću reći koji su ti. Leko je prespor i slabo igra, Rosso je pokazao premalo. Babić je odličan u Bundesligi, ali je sada bio loš. Neki igrači previše drže loptu, previše driblaju, ne slušaju me. To ću iskorijeniti." - izjavio je Barić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je napomenuo kako u planu ima i dva nova igrača, ali nije želio otkriti njihova imena, samo je kazao da se ne radi o debitantima.

"Slijedećih tjedana promatrat ću Kranjčara, a sa Soldom još nije završena priča." - dodao je izbornik.

Izbornik je ponovo naglasio kako su najveći problemi hrvatske reprezentacije u sredini terena.

"Najslabije je na sredini terena i ti će biti još promjena. Bio bih lud da nastavim s igračima koji mi rijetko, ili nikada, uzvraćaju dobrim igrama. Mornar brzo trči, ali kasni u mislima. Za Rapaića znamo da nije brz i onda smo imali velikih problema iza njih." - zaključio je Barić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara