Barić novi sportski direktor Dinama, Miljenko Rak kondicijski trener

U NEDJELJU je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić najavio dolazak bivšeg izbornika Otte Barića u Dinamo, a sam Barić danas je potvrdio tu informaciju te kazao da će biti novi sportski direktor zagrebačkih "plavih".

Kako javlja Večernji list, Barićev dolazak rezultat je višemjesečnih pregovora sa Zdravkom Mamićem, a novu dužnost Barić bi trebao preuzeti vrlo brzo, početkom sljedećeg tjedna.

"To je sad sto posto, u ponedjeljak ili utorak preuzet ću dužnost Dinamova sportskoga direktora. Mamić je ustrajao na mome dolasku, nekoliko smo puta razgovarali i uspjeli smo se dogovoriti." – izjavio je Barić.

Bivši je izbornik ustvrdio kako su ga u bečkoj Austriji molili da ostanu, ali ih je odbio. Ponude je navodno imao i iz turskog Bešiktaša, ali Bariću je navodno Dinamo broj jedan i želi mu pomoći koliko može.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam viziju, no ostavimo te potankosti za drugi tjedan. Želim da klub koji volim bude još bolji i učinit ću sve da pomognem iskustvom i znanjem." – dodao je Barić.

Uz novog sportskog direktora Dinamo će vrlo brzo dobiti i kondicijskog trenera – Miljenka Raka. Radi se o bivšem skakaču u dalj, stručnjaku za fizičku pripremu vrhunskih sportaša.

"Večernji" dodaje kako će sljedećeg utorka biti održan prvi sastanak Mamića, Barića i Gračana, na kojemu će biti dogovorene ovlasti, pri čemu će izvršni dopredsjednik prepustiti treneru i sportskom direktoru da se sami dogovore o budućoj suradnji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara