Barić o splitskoj publici: Tako se ne bodri reprezentacija

Barić o splitskoj publici: Tako se ne bodri reprezentacija

Izjave nakon utakmice

Barić: "Dobro smo igrali. Pola sata smo imali vrlo dobro igrali, u pet minuta dekoncentracije primili smo gol. Rezultat nakon prvog poluvremena bio je nezaslužen, trebali smo voditi. Imali smo prilike i propuštali. Dvadesetak minuta u drugom poluvremenu imali smo inicijativu i postigli gol, no potom smo primili gol koji jedna reprezentacija ne bi smjela primiti. Vidjeli smo puno dobrih, ali vidio sam i loših stvari. Srna nije u dobroj formi, Klasnić je bio dobar ali može biti i puno bolji. Nijemci imaju vrlo dobru igru, znaju umiriti igru, uspjeli su to učiniti u 30. minuti, mi smo tada pali, mada smo do tada trebali voditi s dva gola razlike. Zadnjih 20 minuta trebali smo dati gol, na koncu smo ga i dali, ali bilo je još šansi. Olić je morao zabiti. Osjetilo se da nam fale tri igrača. Atmosfera u Splitu bila je dobra, no čudim se da ne pomažu reprezentaciji. Olić je na nekorektan način izviždan. Tako se ne bodri reprezentacija."

Neretljak: "Nema ništa bolje nego zabit gol za 1:1, ali eto, potom smo primili gol."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pletikosa: "Lopta se Nijemcima sretno odbijala, nismo zaslužili izgubiti utakmicu. Imali smo velike prilike, no Nijemci su imali sjajnog Kahna. S igračima koji nedostaju možemo pokazati puno bolju igru. Nijemci su pokazali da je to momčad koja ima svoj standardni mehanizam, koja ne odstupa od svoje čvrstine, no ne trebamo biti nezadovoljni. Imali smo prilike, nismo ih iskoristili. Protiv Turske ćemo nadam se, mislim u Zagrebu, odigrati isto kao danas, ali ćemo valjda pobijediti."

Tomas: "Mislim da smo većim dijelom utakmice pokazali da smo kvalitetna momčad. Dosta igrača nam je falilo."

Olić: "Nažalost, nisam iskoristio svoje šanse. Oni su svoje polušanse iskoristili. Taman kad misliš da je gotovo, opet se dignu i daju gol."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara