Barić potpisao ugovor s Albancima

Barić potpisao ugovor s Albancima

BIVŠI hrvatski izbornik Otto Barić potpisao je u subotu ugovor s Albanskim nogometnim savezom u trajanju od jedne i pol godine. Barić, kojeg smo ulovili na aerodromu u Beču, kazao je za Index kako su sve detalji ugovora bili poznati već desetak dana, a u subotu su se dogovorili i po pitanju asistenta kojeg je tražio Barić, pa je nakon dogovora stavio svoj potpis na ugovor.

"Nakon što smo riješili pitanje asistenta ja sam potpisao ugovor. Moj asistent bit će Kovačić koji je bio asistent i u reprezentaciji Austrije." - kazao nam je Barić dodavši kako se u Albaniju vraća 15. srpnja kako bi dogovorio pripremne utakmice za svoju novu reprezentaciju koja prvu utakmicu kvalifikacija za EURO 2008 igra 2. rujna u Minsku protiv Bjelorusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barić vjeruje kako će se albanska reprezentacija plasirati na Europsko prvenstvo 2008. godine, saznajemo od kolege iz Albanije Safeta Ademija.

"Ja ću napraviti sve da bi se plasirali na europsko prvenstvo. Taj cilj sam priopćio i ranije da idemo naprijed, da igramo dobar nogomet, bolji od onog što smo dosad igrali."- kazao je Barić nakon potpisivanja ugovora o suradnji s Albanskim nogometnim savezom.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara