Barišić dovodi psihologa u Dinamo

PREDSJEDNIK Dinama Mirko Barišić pridružio se ocjeni sportskog direktora kluba Otta Barića, koji tvrdi da je najveći nedostatak momčadi psihološka nezrelost, pa je zbog toga angažirao vrsnog psihologa koji će individualno raditi s igračima, javljaju Sportske novosti.

"Osobno sam angažirao psihologa, svog prijatelja, sveučilišnog profesora. Ne, neću vam kazati njegovo ime, da ga sutra odmah ne opsjednu mediji. Priopćio sam to Bariću i Gračanu." – izjavio je Barišić.

Predsjednik Dinama je dodao kako njegovi igrači nisu "psihološki slučaj": "Neće se obavljati čoporativne seanse, već pojedinačne. To je normalno u svijetu, u sportu ili bilo kojem drugom poslu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barišić je ustvrdio kako Dinamo ima "najbolje igrače i najbolju struku u Hrvatskoj".

"Stvari se samo moraju posložiti." – kazao je Barišić, pa dodao kako vjeruje da Dinamo može proći svoju skupinu u Ligi UEFA i dočekati proljeće u Europi.

Uspiju li igrači Dinama ostvariti zadani cilj i proći skupinu sa Stuttgartom, Benficom, Heerenveenom i Beverenom, Barišić je uvjeren da će najizdašniji sponzor kluba, Siemens. već 15. prosinca u Stuttgartu potpisati novi ugovor s Dinamom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara