Barišić kao najveći uspjeh uprave Dinama naveo prodaju Nike Kranjčara

IAKO će većina sportskih znalaca i navijača Dinama kao jedan od najvećih propusta aktualne Uprave zagrebačkog kluba navesti činjenicu da je Niko Kranjčar maltene izbačen iz kluba, predsjednik Mirko Barišić je Nikinu prodaju istaknuo kao jedan od najboljih poteza svoje uprave.

Tu je neobičnu tvrdnju Barišić iznio u razgovoru za Večernji list odgovarajući na novinarsko pitanje što smatra najboljim, a što najgorim potezom aktualne uprave kluba.

"Uspjeh je investiranje u nove igrače i prodaja Nike Kranjčara. Dobili smo novac, a njemu omogućili da uspije u drugoj sredini, što mu želim. Nema tabua, zašto igrači iz Dinama ne bi išli u Hajduk." - izjavio je Barišić, pa dodao: "A negativno? Premalo smo kontrolirali trenere, morali smo ih više kontrolirati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barišić je demantirao najave izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića kako će se cijela uprava na čelu s Barišićem i njim "ubrzo povući."

"Moramo osigurati novac, ne želimo ne plaćati svoje obveze, otići u blokadu računa. Nezgodno je što nemamo gledatelja. Zato nam trebaju rezultati i dobra igra. Naravno da bi nam pozitivno okruženje donijelo bolje pozicije i kod potencijalnih sponzora. Jasno je da financiranje kluba ovisi i o rezultatima. Svi ćemo zajedno dočekati taj 28. svibnja, nitko neće dotad otići iz Dinama." - kazao je Barišić.

Na upit hoće li, uzmu li se u obzir katastrofalni rezultati koje Dinamo psotiže u prvenstvu, Siemens i dalje ostati glavni sponzor kluba, Barišić je odgovorio: "Ugovor nam traje do ljeta, treba ga opravdati, odemo li u ligu za ostanak, neće biti dobro. Dakle, i o nama u klubu ovisi kako ćemo dobiti novi ugovor, sa sivilom u rezultatskom smislu sigurno nećemo."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara