Bartolović: Nadamo se da vrhunski rezultat Pudar može ostvariti i s Hajdukom

DA JE Ivan Pudar na klupi Hajduka zamijenio Zorana Vulića znaju već i vrapci na granama, ali sad tek treba vidjeti na koji će se način ta promjena odraziti na igru i rezultate splitske momčadi. Odgovor smo potražili kod jednog od najvažnijeg igrača Pudarove momčadi, Mladena Bartolovića.

"Trener Pudar je tu kratko, odradili smo tek par treninga i na osnovu toga stvarno ne mogu ništa konkretno komentirati. Sa Šibenikom je imao vrhunske rezultate, a svi se nadamo da ih može ponoviti i u Hajduku", rekao je Mladen Bartolović u razgovoru za Index.

Zanimalo nas je i može li usporediti način rada koji prakticiraju treneri Vulić i Pudar, te je li novi trener već najavio neke promjene u načinu igre Hajduka.

"Zoran Vulić je vrhunski trener i sve što mogu reći o njemu je više nego pozitivno. Za nekakve je usporedbe stvarno još prerano jer je Pudar tu tek nekoliko dana. Što se tiče promjena, on je na klupu došao iznenada, utakmica s Cibalijom je već ovaj vikend i mislim da za nikakve konkretne promjene nema vremena. Treba uzeti u obzir i da Hajduk ima dosta problema s ozljedama tako da se zasad ništa u našoj igri ne može drastično promijeniti", rekao nam je Bartolović.

Prva Pudarova utakmica na klupi Hajduka slijedi već u subotu kad Splićani putuju na tradicionalno neugodno gostovanje u Vinkovce.

"Hajduk je s Cibalijom u Vinkovcima uvijek teško prolazio pa je sigurno da nam ni ovaj put neće biti jednostavno doći do bodova. Cibaliji gori pod nogama, potreban im je svaki bod. Za njih je vrlo neugodno i što smo mi izgubili od Pule, tako da su im bodovi sad još bitniji. Vjerujem da će oni pokušati nametnuti pritisak od prve minute kako bi što prije postigli gol. Ali ja vjerujem u nas, u našu pobjedu. Ako Hajduk bude igrao onako kako zna i može, i ako svi igrači na terenu daju sve od sebe vjerujem da ni rezultat neće izostati", zaključuje Bartolović svoj razgovor za Index.

P.V.
Foto: MAPE

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara