Bauljatori haraju Lyonom: Ukrali kokoš, zaveli Rumunjke i narugali se naivcu Ronaldu

Bauljatori haraju Lyonom: Ukrali kokoš, zaveli Rumunjke i narugali se naivcu Ronaldu

Foto: Bauljatori

"PLAČEM od muke i utapam tugu u alkoholu. Ne volim ni ja HNS i Šukera, jebe mi se za Štimca i Todorića, ali volim Hrvatsku i ove ljude s nama na tribini. Kapetane Srna, poljubit ću ti kopačke, koji kurac bacate baklje, a kapetan bez oca izgara za Hrvatsku?! Kapetane, glavu gore, bit ćemo prvaci! ... Ali, veseli me seks večeras, jedan je život!"

Tako se Car, polovica bauljatorskog dvojca najluđih hrvatskih navijača koji haraju Francuskom, brzo vratio u život nakon žalosti zbog prekida utakmice sa Češkom u St. Etienneu, koju je pratio odmah iza Čechovog gola, odakle je uhvatio trenutak kada su baklje s tribina počele padati u teren:

Ekspresno se oraspoložio jer čekalo ga je već nekoliko dogovorenih, što bi predsjednik HNS-a rekao "rendezvousa" nakon utakmice, dok se na tribini družio, ali prijateljski, s tri osječke ljepotice.
 
"Bauljam s Osječankama na tribini. Doveo ih otac na Euro i idu i one do finala; 26 im je, 28 i 30 godina. Veli mi njihov otac: Care, da se koja uda, bio bih najsretniji.", a one su me prepoznale i naložile mi: "Bauljator si, zabauljalj i gradom na Dravi!" Nije mi bilo druge nego odgovoriti: Hoću ljepotice!"
 
Nema odmora za Cara i Saru, jer kako njihovo samo borbeno ime govori, oni su Bauljatori, pa im je odmah nakon još jedne burne noći u St. Etienneu, pune alkohola i strasti, valjalo krenuti dalje, do Lyona.
 
Nepoznavatelji bauljatorskih navika reći će "Što će tamo, Lyon nije na ruti za Bordeaux, gdje Hrvatska igra iduću utakmicu?" Ali, Sara i Car uglas objašnjavaju: "Nama su utakmice savršen povod za upoznavanje novih gradova, kultura i običaja, a kada smo već blizu Lyona, morali smo otići do grada za kojeg nas vežu divne uspomene, jer ne zaboravite, tamo smo razbili Nijemce na Svjetskom '98!"
 
Ako se pitate jesu li Bauljatori bili na toj utakmici, onda niste naivci, nego, kako Car kaže "trodupli naivci".

U Lyonu su naravno uslijedile nove avanture, pijanstva, žderanja i poznanstva. Naši junaci ni ovaj put nisu iznevjerili, pa su tako odmah po dolasku u jedan od najvećih francuskih gradova, glad utažili tako što su se "snašli", točnije iz supermarketa otuđili pečenu kokoš i to uigranom taktikom. S obzirom da je Sara veći poliglot, zadužen je za zašprehavanje žrtve, a za to vrijeme vižljasti Car manirom Ivana Perišića probija protivničku obranu preko krila.
 
I dok dokaze njihove noći pune strasti s tri vatrene Rumunjke s vama ne možemo podijeliti, možemo kako su Bauljatori oduševljeno i na njima svojstven način popratili Ronaldov promašaj penala protiv Austrije:

Život Bauljatora je kao onaj rock zvijezda na turneji, novi dan, gutanje novih dugih kilometara, pa su se tako već zaputili na drugi, preko 500 kilometara udaljeni kraj Francuske, gdje Hrvatska igra protiv Španjolske.
 
"Krećemo na dalek put lokalnim cestama via Bordeaux. Kapetane Srna dolazimo, povedi nas do naslova! Do večernjih sati stižemo u Bordeaux, jer čim vidimo selo neko, mi izbacimo ležaljke, upoznamo lokalne pijance ispred dućana i zabauljamo, jer uvijek postoji mogućnost da će se pojaviti žena lakog morala. Zato palimo auto i krećemo..."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara