Bayern želi Robbena u zamjenu za Hargreavesa

FELIX MAGATH je odgovorio na špekulacije po kojima se Chelsea sprema pokvariti posao Manchesteru, tako da bogatom ponudom uđe u igru za Owena Hargreravesa.

Eurosport podsjeća na ironiju po kojoj je upravo Robben bio predmet sličnog tržišnog nadmetanja između Manchestera i Chelsea, kada je Abramovičev klub prije tri godine duplo većom ponudom srušio onu Uniteda i Robbena doveo na Stamford Bridge.

Sada je Chelsea, u jeku borbe za engleski naslov, spreman zadati udarac velikom rivalu tako što pokušava dovesti sjajnog defanzivnog veznjaka Bayerna, koji već više godinu dana očijuka sa Manchesterom. S druge strane, Bayern također ne želi nezadovoljnog igrača u svojim redovima, ali u zamjenu traži krilnog napadača.

Magath je za Bild izjavio kako je Robben "jako dobar igrač, koji podjednako dobro igra sa obje noge". Hargreaves bi tako mogao postati savršeno sredstvo kojim bi se Bayern osvetio Manchesteru što njihovog ključnog igrača, koji je pod ugovorom, nekorektno vabe u Englesku, tako da ga prodaju njihovom najvećem konkurentu.

Još jedan igrač koji povezuje Manchester i Bayern je Juan Roman Riquelme. Njega također, prema pisanju španjolskih novina, želi Bayern, a Alex Ferguson je ovog ljeta, nakon njegovih sjajnih predstava u Ligi prvaka inzistirao na  dovođenju argentinskog playmakera. Kada mu to nije uspjelo, zadovoljio se Michaelom Carrickom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara