Beckham Cristianu Ronaldu: Nemoj prijeći u Real i ponoviti moju grešku

REALOV igrač (barem je još dva mjeseca tako), savjetuje portugalsku superzvijezdu da nikako ne dolazi u Kraljevski klub, nego da se drži Manchester Uniteda.

Bivši kapetan engleske reprezentacije, kojeg Capello nije uvrstio niti među 20 igrača za današnji susret sa Sevillom, je apelirao na svog nasljednika na Old Traffordu da ga ni u kojem slučaju ne "prati" na Bernabeu, zbog toga što je "u pravom klubu u pravom trenutku i zato što za njega skrbi trener koji točno zna kako treba sa igračima koji prolaze ono što i Ronaldo mlađi".

Zvuči ironično da Becks hvali čovjeka koji ga je protjerao sa Kazališta snova, ali s obzirom kako ga Capello "voli", nije ni čudno da se sa sjetom prisjeća Fergusona i dana u Manchesteru: "Uvijek sam govorio da nikad ne bi postigao toliko toga u karijeri da nije bilo Fergusona, suigrača i navijača Uniteda".

Mladi Portugalac je još prošlog ljeta očijukao sa Realom, a na Santiago Bernabeu ga kane privoljeti na dolazak i u sljedećem prijelaznom roku u sklopu još jednog redizajniranja momčadi: "Odlazak iz Manchestera u Real bi mu bila ogromna pogreška. Možda je rekao da želi jednom u budućnosti igrati za Real, ali on je igrač Manchestera i s obzirom kako igra, naravno da će klub učiniti sve da ga zadrži"

Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara