Bečki Rapid želi Niku: Niko je naše dijete

Bečki Rapid želi Niku: Niko je naše dijete

MENADŽER bečkog Rapida i jedan od legendarnih austrijskih nogometaša Peter Schöttel izjavio je kako budno prati sve što se događa s Nikom, koji je prve nogometne korake napravio upravo u Rapidu, te je najavio kako će tijekom dana stupiti u kontakt s Cicom Kranjčarom i Nikinim menadžerima kako bi pokušao dovesti Niku u Rapid.

Schöttel, koji je to najavio u ponoćnim vijestima na austrijskom radiju, prenosi Pincom.info rekao je kako je Niko dijete Rapida, te da je Rapid zapravo Nikin matični klub, a ne zagrebački Dinamo.

“To danas mnogi zaboravljaju. Njegov otac Cico Kranjčar je jedan od najboljih nogometaša u povijesti našeg kluba i to je još jedan razlog više zašto bismo željeli Niku dovesti u naše redove.” - izjavio je Schöttel, dodajući kako je iz Zagreba dobio informaciju da je Niko odbio otići u Hajduk, a jedina preostala opcija mu je odlazak u Rusiju, gdje mu se također ne ide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, bečki Rapid ne može za bivšeg Dinamovog kapetana dati milijun i pol eura, koliko traži Dinamo, pa bi Schöttel volio posuditi Niku na šest mjeseci.

Schöttel tvrdi kako bi to bilo idealno rješenje za Niku, jer zna njemački i austrijski je državljanin, a od Zagreba bi bio udaljen samo 380 kilometara.

“Povratak u njegov rodni grad Beč i matični klub najbolje je rješenje za Niku.” - uvjeren je Schöttel, koji je najavio kako će delegacija iz Austrije krenuti za Zagreb čim dobije pozitivan odgovor od Kranjčara i njegovih menadžera.

Dinamo je zasad dobio jednu službenu ponudu za Niku i to od splitskog Hajduka. Iako su čelnici Dinama ponudu prihvatili, Niki se navodno baš i ne ide u Hajduk. No, zasigurno je svjestan da mu je bolje otići u Hajduk, nego u Rusiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara