Bernie Ecclestone posjetio hrvatsku kuću

Bernie Ecclestone posjetio hrvatsku kuću

ČELNIK Formule 1 Bernie Ecclestone sa suprugom Slavicom i kćerkom Petrom kasno sinoć je posjetio Hrvatsku kuću u atenskom predgrađu Marrousi.

Ugledne goste dočekali su čelnici Hrvatskog olimpijskog odbora na čelu sa predsjednikom Zlatkom Matešom, koji je odigrao i ekshibicijski teniski dvoboj sa Slavicom Ecclestone.

Večeri su nazočili i rukometni izbornik Lino Červar sa igračima Ivanom Balićem i Dragom Vukovićem, koji su bračni par Ecclestone pozvali na polufinalnu utakmicu sa Mađarima.

Podravkini kuhari u Hrvatskoj kući servirali su jednoj od najbogatijih obitelji na svijetu hrvatske specijalitete - pršut sa dinjom, njoke sa tartufima i tiramisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uživam u Olimpijskim igrama, pratim sve sportove, ali mi je rukomet najdraži. Gledao sam hrvatsku reprezentaciju protiv Grčke i bio sam oduševljen", kazao je Bernie Ecclestone, koji je naglasio da on osobno još nije odustao od ideje da Hrvatska dobije utrke Formule 1.

Ecclestoni su uživali i u tradicionalnoj hrvatskoj glazbi koju je izvodila klapa Muk, predstavnici Hrvatske na Kulturnoj olimpijadi, koja se paralelno sa sportskim Igrama održava na tri najveća atenska trga.

(Izvor fotografije: FaH)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara