Besek okupio White Stonese

Besek okupio White Stonese

UDRUGA navijača NK Varteks White Stones, koja postoji već 17 godina (osnovana je 1990.) i slovi za jednu od najkorektnijih Udruga navijača u Hrvatskoj, a koja je tijekom završnice prošloga dijela nogometne sezone i početkom nove sezone, bojkotirala dolazak na stadion Varteksa zbog, kako su naveli, lošeg odnosa između njih i uprave Kluba, uputila je poziv svojim navijačima da se ponovo okupe i pomognu svom klubu u postizanju što boljih rezultata.

U pozivu se ističe kako je dolaskom novog-starog domaćeg trenera Dražena Beseka zadovoljen  upit White Stonesa da se na kormilo stručnoga stožera imenuje domaći stručnjak i čovjek kojemu će biti stalo i do Varteksa kao institucije i do navijača i njihovih interesa.

Pozivaju se, stoga svi bivši i sadašnji navijači Varteksa da se ubuduće okupljaju na južnoj tribini NK Varteks kao i na gostovanjima varaždinskoga prvoligaša. Prva prilika za to je već u nedjelju kada u 19 sati Varteks igra susret 5. kola 1. HNL protiv Slaven Belupa u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako još nemamo novu lokaciju na kojoj bismo se okupljali a što je također u pregovorima, pozivam sve navijače Varteksa da se priključe podršci klubu kojemu je nakon prva četiri kola i dosadašnjeg rezultatskog neuspjeha neophodna prva pobjeda." - ističe predsjednik Udruge navijača White Stonesa Slobodan Drožđek Sloga.

D.R./NK Varteks
Foto: http://www.white-stones.hr/

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara