Bez obzira na ishod finala, Španjolska ostaje bez izbornika

BEZ OBZIRA na ishod finalnog dvoboja, španjolski izbornik Luis Aragones, napušta reprezentaciju.

Usprkos što je ostvario nezapamćeni rezultat španjolski izbornik smatra kako Španjolski nogometni savez ne cijeni njegov rad i njegov uspjeh te kako je konstantno "šikaniran" sa njihove strane.

"Odlazim jer nisu ništa učinili kako bi me zadržali. Nitko mi nije rekao ništa kada smo se kvalificirali na završni turnir i ja sam zbog toga odlučio otići iz reprezentacije. Sada nema povratka, odlazim, bez obzira hoćemo li postati europski prvaci."

Aragones: Sa klupe odlazim sretan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aragones klupu reprezentacije napušta sretan jer vjeruje kako je posao odradio vrlo dobro, sa ljudima koji su uvijek bili uz njega, posebno sa igračima koji ga jako cijene.

"Prošli smo mnoge teške trenutke, posebno ja. Situacija oko nas pomogla nam je da se ujedinimo. Počeli smo Euro pod jakim pritiscima i kritikama što nam je pomoglo da počnemo jače raditi i doguramo do ovdje", osvrnuo se Aragones na situaciju u reprezentaciji, odnosno na svoj odnos sa Španjolskim savezom.

Španjolski strateg potvrdio je kako će nakon Eura sigurno napustiti nacionalni tim te se nada kako će se i dalje, u svojoj karijeri, baviti nogometom. U posljednje vrijeme spominje se kako bi Aragones trenersku karijeru mogao nastaviti u turskom velikanu Fenerbahceu.

R.J.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara