Bilić: Obećajem da ćemo dati sve od sebe kako bi na Euru puno, puno, puno razveselili naciju

Foto: Vojko Bašić / Cropix

GODINU na izmaku prokomentirao je Slaven Bilić. Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se na Euro, zbog čega je Bilić u drugi plan potisnuo neuvjerljiva izdanja u kvalifikacijama.

"Apsolutno sam zadovoljan, ostvarili smo svoj cilj u jednoj atmosferi koja nije bila zdrava. Međutim, pokazali smo snagu, karakter i kvalitetu, a kad pogledate kraj, snagu i način na koji smo izbacili renomiranog protivnika, onda je zadovoljstvo još veće", dotaknuo se Nane novinara i Turske.

Na upit koji mu je poraz najteže pao, Bilić diplomatski odgovara: "Svaki poraz je težak, doživjeli smo dva. U Tbilisiju je bio veliki šok za nas, a u Ateni skoro pa još veći, jer smo izgubili poziciju direktnog plasmana na Euro", rekao je Bilić za Media servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši će na Euru igrati u skupini sa Španjolskom, Italijom i Irskom:

"Te ekipe su sve vrhunske, i mi ih respektiramo, ali ako se dobro pripremimo, u što ne sumnjam, imamo priliku napraviti dobar rezultat", kazao je Bilić, uz obećanje naciji:

"Obećajem naciji uime igrača i suradnika da ćemo dati sve od sebe i da ćemo ih pokušati baš puno, puno, puno razveseliti."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara