Bilić: Srna je hrvatski odgovor na engleskog kapetana

Bilić: Srna je hrvatski odgovor na engleskog kapetana
U INTERVJUU za britanski Sun Slaven Bilić poručio je Englezima neka se čuvaju Darija Srne, koji posjeduje zajedničke karakteristike s Davidom Beckhamom.

Iako Englezi smatraju da će lako do četvrtfinala, bivši hrvatski reprezentativac istaknuo je mladog Srnu kao čovjeka koji može upropastiti engleske ambicije, prenose Sportske novosti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srnina desna noga je poput Beckhamove, on je naš specijalist za slobodne udarce. Ima iznimnu sposobnost učiniti velike stvari iz prekida, bez obzira je li u pitanju ubačaj ili udarac. Neću otići toliko daleko i reći da je bolji od Beckhama, međutim, Srna osim kvalitetnog slobodnjaka ima brzinu i odlično asistira" – rekao je Bilić i poručio Englezima neka se ne nadaju da će Hrvatsku dobiti bez znoja.

"Niko Kovač je naš središnji igrač, ali nije poput Bobana ili Prosinečkog. On je više sličan Nickyju Buttu. Međutim, ako smatrate da ćete Hrvatsku dobiti bez znoja onda ste u velikoj zabludi. Kada u momčadi imate specijalista za slobodne udarce poput Srne, zatim igrače kao što su snažni Tudor i Pršo u zračnim dvobojima, onda se s pravom možete nadati pozitivnom rezultatu. Tim više što će engleska zadnja linija bez Ria Ferdinanda imati velikih problema" – prenose Sportske novosti izjavu Slavena Bilića.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara