Bivši Vatreni zadovoljni nasljednicima

BIVŠI Vatreni Zvonimir Boban, Aljoša Asanović i Slaven Bilić zadovoljni su igrom koju su u subotu prezentirali hrvatski reprezentativci u Bugarskoj. Da se radi o kvaliteti koja vrijedi govore epiteti kojima veterani kite Pršu, Olića, Niku Kranjčara i druge.

"Obrana je funkcionirala sjajno, Pršo je Bugarima uzeo ritam, a Kranjčar je talent preobrazio u vrijednost. Niki je to bila utakmica života s obzirom na težinu vlastite situacije, te na ono što se od njega očekivalo." - rekao je legendarni Zvonimir Boban.

Bivši igrač Milana kaže kako nema nikakvih prigovora na taktiku izbornika Kranjčara, a osim zadovoljstva Nikinim nastupom, Boban je pohvalio i Igora Tudora i Roberta Kovača. Svakako je najzanimljiviji komentar o Dadi Prši.

"Zlato na dlanu. Odigrao je maestralno. Suradnja s Olićem bila je pak primjerna. Pršo je sinkroniziran, Olić nekoordiniran. Treba naglasiti da je Ivica jedan od malobrojnih napadača koji više rade za druge nego za sebe." - kaže Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakom sektoru sve je praktički idealno, i vratar i posljednji red, i vezni i udarne igle. Pršu ubrajam u izvan serijske igrače, a ovaj put Kranjčar i Tudor bili su fantastični. Siguran sam da će Hrvatska u Njemačkoj biti sposobna za ogromna iznenađenja." - smatra Aljoša Asanović.

"Olić je toliko trčao da sam se, sjedeći na tribini, umorio gledajući kako drobi silne kilometre. Zaslužio je dva mjeseca odmora." - kaže Asanović za Sportske novosti.

"Doći u Sofiju protivniku koji je žedan krvi jer je kod kuće izgubio od Švedske, koji je umišljen jer je u Hrvatskoj nadoknadio dva gola zaostatka, doći dakle na Levski i odigrati tako bezobrazno... Oduševljen sam!" - kaže izbornik U-21 reprezentacije Slaven Bilić.

"Niko Kranjčar je kolosalan. Jedan je gol zabio, jedan izravno pripremio, za jedan sudjelovao u akciji. Stoperi su neprobojni, Pršo neponovljiv. Čim počne valjati onim svojim nogama, čini se to tako jednostavno da te želja vuče na igralište, učini ti se da sve to možeš reproducirati." - zaključuje Bilić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara