BOĆANJE: PAPAK I GUŠTIN U BORBI ZA BRONCU

Hrvatski boćari Ante Papak u preciznom izbijanju i Alen Guštin u disciplini bližane i izbijanje u krug borit će se za brončana odličja na 30. svjetskom prvenstvu koje se od 7. do 12. listopada održava u Nici.

U današnjem polufinalu brzinskog izbijanja Ante Papak je iz 47 pokušaju pogodio 41 boću, ali to je bio tek treći rezultat poluzavršnice u kojoj su Francuz Grail ostvario rezultat od 44/52, a Talijan Ziraldo 43/51, pa će se oni večeras nadmetati za zlatno, a naš Papak sa Slovencem Čauševićem, koji je u polufinalu ostvario rezultat od 40/49, za brončano odličje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Porečanin Alen Guštin je u bližanju i izbijanju u krug za samo jedan poen propustio finale, jer je sa 26:27 poražen od reprezentativca Francuske. U borbi za brončano odličje Guštinomv protivnik bit će Lele iz Monaka koji je sa 2O.28 poražen od talijanskog boćara.

Od naših predstavnika danas će još nastupiti Jure Maglić i Sandro Gulja u četrvrtfinalu igre parova gdje ih očekuje par iz Australije te Ante Papak i Joško Mardešić koji će nastupiti u polufinalu štafetnog izbijanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara