Boksački spektakl na otvorenom u centru Velike Gorice

Tekst: M.P.

U PETAK, 25. lipnja u centru Velike Gorice će se održati boksačka revija na otvorenom. U organizaciji grada Velike Gorice natjecat će se juniorski i seniorski boksači u amaterskom boksu, kao i u profesionalnoj konkurenciji.

Kada je u pitanju amaterski dio programa, publika će imati prilike vidjeti čak sedam mečeva, među kojima će nastupiti i naš mladi reprezentativac Ivan Njegač kojeg smo gledali na nedavnom Svjetskom prvenstvu u amaterskom boksu, koje se održalo u azerbajdžanskom Bakuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon završenih amaterskih mečeva, publiku će zabavljati i hrvatska pjevačka zvijezda Žanamari Lalić, a onda slijedi poslastica večeri.

Glavni meč dana planiran je oko 21.30 sati, a u njemu će po profesionalnim pravilima nastupiti osmerostruki prvak Hrvatske u amaterskom boksu i osvajač brojnih medalja na inozemnim natjecanjima, a sada profesionalni boksač Ivica Bačurin. Bačurinu će to biti osmi profesionalni meč, a za sada je još uvijek neporažen. Valja spomenuti da će ovo Bačurinu biti prvi meč pod vodstvom Štefa Bačurina i njegovog novog trenera Ivice Zubčića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara