Bokšić dopredsjednik Hajduka!

HAJDUK misli ozbiljno, a upravo starta petogodišnji projekt velikog Hajduka, suma sumarum sinoćnje je večere Branka Grgića i bivših, kako reprezentativac, tako i Hajdukovaca.

"Sve je dogovoreno. Novi dopredsjednik Hajduka je Alen Bokšić i to dopredsjednik u punome smislu riječi - rekao je sav zadovoljan nakon sastanka u restoranu Boban Hajdukov predsjednik Branko Grgić.

Uz Bokšića, Igor Štimac vratio se sasvim u klub i djelovat će kao član uprave. Ivica Šurjak novi je glavni menadžer kluba, a Zoran Vulić bit će šef omladinskog pogona. Trener u mlađim kategorijama bit će Robert Jarni, a Fredi Fiorentini ostaje direktor kluba. Tomislav Erceg ostat će sportski direktor kluba, a Aljoša Asanović i Slaven Bilić daju nam podršku u radu - objasnio je nove uloge predsjednik Grgić, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ekipa, naravno ova u odijelima, djeluje uistinu moćno, a kada se njima pridoda nova vrlo perspektivna trenerska akvizicija u liku Ivana Pudara, vrlo je vjerojatno da bi Hajduk mogao sljedećih godina zaploviti nešto dubljim morem.

V.B.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara