Bolest spriječila nastup Stipaničić Mrvelj u biatlonu

Bolest spriječila nastup Stipaničić Mrvelj u biatlonu

Tekst: Totalsport
Foto: Hrvatski olimpijski odbor

ZBOG bakterijske upale dišnih puteva, hrvatska biatlonka Andrijana Stipaničić Mrvelj neće nastupiti u utrci sprinta, koja je na rasporedu večeras.

Naime, Andrijana je tijekom prethodnih dana osjećala veliku slabost i imala je povišenu tjelesnu temperaturu. Doktorica hrvatske olimpijske delegacije Nataša Desnica, uz konzultacije sa stručnim stožerom, preporučila je propuštanje utrke sprinta, kako bi se Andrijana spremila za individualnu utrku koja je na rasporedu za pet dana.

Evo i izjava nekih od hrvatskih sportaša nakon svečane ceremonije otvorenja Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U trenutku izlaska u dvoranu obuzelo me veliko uzbuđenje. Imao sam veliku podršku kolega u delegaciji, svi smo bili kao jedno. Iznimna je čast ponijeti hrvatsku zastavu na otvaranju Igara, događaj je to za povijest, trenutak za pamćenje", rekao je Jakov Fak.

"Moram priznati da mi se svečanost otvaranja ZOI Torino više svidjela, ali niti ovdje nije nedostajalo uzbuđenja", rekao je, pak, Ivan Šola, predvodnik hrvatskog bob sastava.

Hrvatska delegacija na svečanosti otvaranja Igara brojala je 19 članova, među kojima su od sportaša bili bobisti (Ivan Šola, Slaven Krajačić, Mate Mezulić, Igor Marić i Andras Haklits), skijaši trkači (Nina Broznić i Andrej Burić) te biatlonac i stjegonoša Jakov Fak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara