Borba za svjetski naslov u subotu u Zagrebu

BOKSAČKA borba za svjetski naslov po prvi puta će se održati u Hrvatskoj. U subotu 4. lipnja u zagrebačkom Domu sportova održat će se velika boksačka priredba pod nazivom “Gladijatori 21-og stoljeća - Kings of the ring - Mission impossible”.

Hrvatski boksački profesionalac Stjepan Božić pred domaćom publikom boriti će se za titulu svjetskog prvaka po WBF verziji u supersrednjoj kategoriji.
 
Stjepan Božić (16 pobjeda, 1 poraz) u subotu će u ringu pokušati pobijediti Australca Nadera Lion Heart Hamdene. Stjepan Božić se želio za titulu boriti protiv najjačeg mogućeg suparnika, kako mu se kasnije ne bi predbacivalo da je do nje došao “lakšim putem”.

U svojem naumu je Božić uspio, jer Nader Hamden je iskusan borac, iza kojega su 42 profesionalna meča u kojima je 38 završio pobjedom (18 KO), uz 4 poraza.

Našem pulenu, osim hrabrosti i vještine za naslov prvaka po WBF kategoriji biti će neophodna podrška sa tribina. Stjepan je zamolio sve zainteresirane da u subotu prisustvuju njegovom dvoboju i bodrenjem mu pomognu da postigne svoj cilj.

Ovaj meč bit će središnji susret boksačkog spektakla, a nastupiti će i Vedran Akrap, koji će u kvalifikacijskom meču preko Francuza Ismaela Kerzazija pokušati napasti Interkontitentalnu titulu u srednjoj kategoriji.

Vrhunski mečevi u ostalim boksačkim disciplinama prethoditi će borbi Stjepana Božića za naslov svjetskog prvaka.

Manifestacija se odvija pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Stjepana Mesića, Vlade i Grada Zagreba.

Ostali mečevi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Borović vs. Ramon Dekkers

Borba za super titulu prvaka svijeta u profesionalnom orijentalnom boksu u 5x3 u kojoj će varaždinski borac za suparnika imati legendarnog borca koji iza sebe ima čak 270 mečeva.

Kobus Huiseman vs. Gary Goodridge

Borba za titulu prvaka svijeta u ultimate fightu po posebnim pravilima: 3 runde po free fight pravilima i 2 runde po K-1 pravilima.

Cheik "African Warrior" Kongo vs. Tom Erikson

Borba za titulu prvaka svijeta u ultimate fightu po posebnim pravilima.

Jan Muller vs. Jan "The Giant" Nortje

Profesionalni orijentalni boks u 5x3.

Dragan Subotić vs. Yoddenchai Sitpholek

Profesionalni orijentalni boks u 5x3.

Marko Kutleša vs. Yasinne Benhadja

Profesionalni orijentalni boks u 5x3.

U uvodnom dijelu programa snage u ultimate fightu će odmjeriti tim iz Dubrave UFK "Ban" (Emanuel Čibarić, Ante Maljković i Marko Igrec) s borcima iz Mađarske, te će se održati kvalifikacijski turnir za svjetski Grand Prix do 83 kg .

Ovakav boksački spektakl do sada nije nikada održan u našoj zemlji, a prema najavama ovo je jedna od najvećih takvih manifestacija koje će se ove godine održati u Europi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara