Borussia (M) nudi 1,2 milijuna eura za Pranjića

Borussia (M) nudi 1,2 milijuna eura za Pranjića

IAKO za mladog hrvatskog reprezentativca Danijela Pranjića navodno već neko vrijeme stoji ponuda kijevskog Dinama od 3 milijuna eura, iz Bundeslige stigla je još jedna - financijski "mršavija" ali Pranjiću navodno privlačnija od one ukrajinske.

Kako piše Jutarnji List, u Osijek je za Pranjića stigla ponuda od njemačke Borussie iz Moenchen-gladbacha "teška" 1,2 milijuna eura.

Iako čelni ljudi NK Osijeka nisu željeli reći ništa konkretno prije samog potpisivanja, "Jutarnji" saznaje iz izvora bliskih Borussiji (M) kako Nijemci očekuju sigurnu realizaciju transfera.

"Informacije o tom slučaju očekujemo u posljednjem tjednu siječnja." - izjavio je kratko za Jutarnji list dopredsjednik Osijeka Vladimir Bučević.

Ponudu Borussie (M) potvrdio je i sam Pranjić, ali i odmah kazao kako još ništa ne zna jer su pregovori u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pranjić je još ranije odbio ponudu ukrajinskog Šahtjora, a kaže kako o onoj iz Kijeva ni ne zna previše - njezina vrijednost ionako je ostala na razini novinarskih špekulacija i nikad nije službeno potvrđena.

No, Jutarnji list piše kako je ponuda iz Bundeslige Pranjiću puno primamljivija od igranja u bitno slabijoj ukrajinskoj ligi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara