Boyd: Spreman sam dokazati Prši zašto sam baš ja prva špica

ŠKOTSKI mediji potaknuti razmišljanjima novog trenera Rangersa Paula Le Guena, već duže vremena postavljaju pitanje kako će se naš jedini napadač svjetske klase, Dado Pršo, snaći u novoj formaciji za nadolazeću sezonu.

Le Guen je već prvom pripremnom utakmicom najavio sustav 4-2-3-1 te je, u kratko vrijeme izostanka našeg reprezentativca, u napad gurnuo Krisa Boyda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Škot koji je za Rangerse debitirao 7. siječnja 2006. godine ostao je doslovno zapanjen povjerenjem koje je od Le Guena stiglo u vidu produženja ugovora do 2012. godine.

Mladi škotski reprezentativac i nekadašnji centarfor Kilmanrocka, kako tvrdi, spreman je opravdati ukazanu podršku trenera, ali i dokazati Dadi Prši zbog čega je baš on prava osoba za prvu špicu Rangersa.

"Nevjerojatno je znati da si prvi trenerov izbor i dio njegovih ozbiljnih planova. U Rangersima počinje nova era i lijepo je kad znaš da si poželjan. Le Guen mi je ulio ogormnu količinu samopouzdanja, bit će mi zato i lakše nastaviti s igrama iz prošle sezone. No, trener je svima popravio raspoloženje, tako da je jedva čekamo u novu sezonu." - kazao je Boyd škotskim novinarima.

Tvrdi da po dolasku u Rangerse nije odmah očekivao eksploziju, već je znao kako se mora dokazati.

"Ova je sezona nešto sasvim drugo. Neće biti lako nastaviti gdje smo stali lani, ali ja ću dati sve od sebe da napravimo uspjeh i da moje igre budu na razini. Znam da ću imati veliku konkurenciju u Dadi Prši kada se nakon odmora i reprezenativnih obveza priključi momčad. Trener će htjeti pojačati napad, u to sam siguran. U momčadi imamo svega tri ili četiri napadača u ovom trenutku i vjerujem da će trener pokušati dovesti barem još jednoga." - iskren je Boyd, koji će zbog suspenzije u prvenstvo uključiti tek u drugoj utakmici protiv Dundeeja.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara