Boysi o sukobu: Sve je to plan čovjeka koji se skriva iza braniteljskih udruga

Foto: Index

BAD BLUE BOYSI u priopćenju kojeg su objavili na svojoj stranici osvrnuli su se na nedavni sukob navijača Dinama u Sesvetama. Policija je spriječila incident uhitivši 85 navijača, a Boysi kažu kako iz poštovanja prema hrvatskim braniteljima i HVIDRA-i ne žele iznositi detalje.

 > Udruga navijača: Ukrali su nam transparente i reketarili nas za 25 tisuća kuna!

"Zbog našeg velikog poštovanja i neizmjerne zahvalnosti prema svim hrvatskim braniteljima, pa tako i članovima HVIDRA-e, ne želimo otkrivati nikakve detalje javnosti zbog čega je zapravo 85 naših pripadnika privedeno u nedjelju 13. veljače u Sesvetama.

Reći ćemo samo da je potpuna laž da je namjera okupljanja bila napad na prostorije Udruge navijača Dinama sudionika Domovinskog rata ili bilo kakav obračun sa pripadnicima iste, nego preuzimanje transparenata od strane lopova. Sve je ovo dobro smišljen plan čovjeka koji se skriva iza braniteljskih udruga, da bi ostvario svoje ciljeve i vratio dugove onome koji mu je dao nalog da posvađa branitelje i navijače zbog vlastitih interesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostat ćemo vjerni svom navijačkom kodeksu i nećemo "drukati" niti voditi ratove preko medija kao oni koji u Dinamu vide samo vlastiti interes, iako imamo i više nego dovoljno "materijala" da nekolicinu pošaljemo na višegodišnje robije. Također, nikada nećemo pristati na bilo kakav kompromis u borbi za preustroj našeg Dinama i odlazak Zdravka Mamića bez obzira na prijetnje i ucjene od strane ljudi bliskih njemu.

Poručujemo još jednom da HVIDRA nema apsolutno nikakve veze sa svim ovim događajima i ne želimo da ih se dovodi u ikakav kontekst sa njima, pogotovo ne u ovim teškim trenucima za sve hrvatske branitelje dok je njihov suborac Tihomir Purda izdan i u pritvoru čeka izručenje Srbiji", priopćili su navijači.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara