Boysi odgovaraju na zabrane: Jebo vas Ivo Sanader!

DA SE nešto priprema na sjeveru bilo je vidljivo već prije početka utakmice, jer Dinamovi najvjerniji navijači su na navijačkoj tribini sve transparente osim udarnog "Dinamo svetinja" okrenuli naopačke.

Takva poruka i inače znači demonstraciju navijačkog zadovoljstva a nju su uskoro okretanjem transparenata slijedili i mnogi navijači na istoku. Nedostatak koreografije i bilo kakvog navijanja prije utakmice je pokazao da će i utakmica sa navijačke strane biti drugačija.

Iako se istočna tribina priklonila sjeveru i ritualu okretanja transparenata njihovu šutnju nisu prihvatili. Sa sjeverne tribine im je od početnog zvižduka davano do znanja da i oni ušute ali je i istok gromoglasno navijao prvih 10 minuta kada je dotad šutljivi ali i našpanani sjever proključao.

Uz zaglušujuću buku topovskih udara krenula je još glasnija pjesma "Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nikad neće", kao jasna poruka policiji zbog toga što je 41 pripadnik BBB-a dobio zabranu nakon napada na Torcidu u Bjelopolju kod Korenice.

Protest Bad Blue Boysa se nastavio bacanjem baklji u teren i uzvicima "ubi drotove" i "jebo vas Ivo Sanader"

Z.A.
Foto: I.L.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara